Afganisztán Tálibok - Már Afganisztán területének kétharmadát foglalták el a ... : Eddig 2 alkalommal nézték meg.

Afganisztán Tálibok - Már Afganisztán területének kétharmadát foglalták el a ... : Eddig 2 alkalommal nézték meg.. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel.

Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?

afganisztán Archives - Karantén.com
afganisztán Archives - Karantén.com from i2.wp.com
A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép:

A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki.

Meghalt a tálib vezér, ezért a tálibok a tálibokat öldösik ...
Meghalt a tálib vezér, ezért a tálibok a tálibokat öldösik ... from 24.p3k.hu
Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel.

Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?

Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső.

Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki.

Afganisztán Tálibok / Küszöbön a történelmi béke az USA és ...
Afganisztán Tálibok / Küszöbön a történelmi béke az USA és ... from karpatinfo.net
Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen.

Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva.

Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz.

Posting Komentar

0 Komentar